Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Σούρας, ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του 43χρονου, που έπεσε νεκρός από τη δολοφονική επίθεση της 39χρονης στη Χαλκίδα, τόνισε πως το θύμα ζούσε υπό συνεχή φόβο, λόγω της συμπεριφορά της δράστιδος, και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε συμβεί άλλο ένα περιστατικό «που παραλίγο που θα του στοίχιζε τη ζωή».

Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σούρας σχολίασε πως «μιλάμε για μία φρίκη γιατί αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζονταν από πολύ μικρή ηλικία» και διέψευσε τις πληροφορίες της 39χρονης περί ερωτικής σχέσης με τον 43χρονο. 

«Ήταν ψέματα όσα είπε. (...) Όλη αυτή η ιστορία που διηγήθηκε είναι σενάριο, μία ιστορία που δεν υπάρχει» υπογράμμισε, δηλώνοντας βέβαιος για τα λεγόμενά του καθώς έχει μιλήσει με τους οικείους του 43χρονου - κυρίως τον αδελφό του - αλλά και κατοίκους του χωριού τους.

«Είναι ένα πολύ μικρό χωριό, ήταν δυνατόν να υπάρχει κάτι τέτοιο και να μην το έχει δει κανένας;» διερωτήθηκε.

«Ο Σάκης ζούσε μέσα στο φόβο. Έχω μήνυμα στο κινητό μου που δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος ζούσε μέσα στο φόβο» είπε, σε άλλο σημείο, και όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις σημείωσε πως μία γυναίκα, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, του προώθησε μήνυμα όπου το θύμα εξέφραζε τους φόβους του.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε πως στο παρελθόν «υπήρξε απειλή στο δρόμο (...) που παραλίγο θα του στοίχιζε τη ζωή», αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερα στοιχεία. 

Ο 43χρονος, όπως τόνισε, «ζούσε κάτω από τις απειλές της συγκεκριμένης φόνισσας», ενώ, παράλληλα, ζήτησε από τον ψυχίατρο που φέρεται να παρακολουθούσε την 39χρονη να καταθέσει τη γνωμάτευσή του για την περίπτωσή της και να πει τι φάρμακα έπαιρνε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA