Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πλευρά της 39χρονης που σκότωσε τον ξυλουργό στη Χαλκίδα, κάνει λόγο, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, για συνουσία της με το θύμα το 2008.

Κατά τις ίδιες πηγές, η 39χρονη επιμένει ότι η επαφή τους δεν περιελάμβανε τη σαφή συναίνεσή της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της οικογένειάς της, το θύμα φέρεται να επωφελήθηκε της ευάλωτης κατάστασης της κατηγορούμενης και να συνευρέθηκε μαζί της χωρίς εκείνη να είναι σε θέση να παρέχει σαφή απάντηση, αν αποδέχεται ή απορρίπτει την πρόταση.

«Το θύμα είχε επωφεληθεί σεξουαλικά από εμένα», φέρεται να ισχυρίζεται η 39χρονη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Χαλκίδα: Συνεχίζονται οι έρευνες

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διακρίβωση του κινήτρου που οδήγησε στο φρικτό έγκλημα της 20ής Ιανουαρίου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κατηγορούμενη εξετάστηκε στη φυλακή από επιστήμονα ψυχικής υγείας χωρίς να της συνταγογραφηθεί αγωγή. Κατά τις ίδιες πηγές, ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστεί η λεπτομερέστερη παρακολούθηση της ψυχικής της υγείας.

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται ότι τα παιδιά της, 15 και 12 ετών, κρίθηκε καταλληλότερο να της μιλούν στο τηλέφωνο, καθώς «βρίσκονται και τα ίδια σε ψυχολογική δυσφορία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA