Μενού
euaggelatos-ekpompi
Ένταση στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Χαμός στον αέρα με βαρείς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, με τον 41χρονο πρώην υπάλληλο της Βουλής, ο οποίος καταγγέλλεται για απάτη σε βάρος δεκάδων ανθρώπων με δήθεν ενοικίαση σπιτιού, να στρέφεται ενάντια στον δημοσιογράφο και έναν από τους καταγγέλλοντες.

Ενώ η συζήτηση στην εκπομπή «Live News» του Mega επικεντρωνόταν στο γεγονός ότι ο 41χρονος αποσπούσε τόσο ενοίκια όσο και χρήματα τάζοντας δήθεν θέσεις στη... Βουλή. Ενώ ο Νίκος Ευαγγελάτος έκανε λόγο για απάτη, ο καταγγελλόμενος αντέδρασε φωνάζοντας και απειλώντας με μηνύσεις.

«Μην χρησιμοποιείτε εκφράσεις οι οποίες είναι νομικά αγώγιμες. Είστε και δημοσιογράφος. Πάρτε το είδηση. Θα σας κάνω και μήνυση και αγωγή», είπε συγκεκριμένα. Ο Νίκος Ευαγγελάτος απάντησε: «Με χαρά την περιμένω»

Λίγο αργότερα, ο 41χρονος επιτέθηκε φραστικά και κατά ενός από τους καταγγέλλοντες, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή. «Ο "καλός Σαμαρείτης" ο κ. Σίννης, φαίνεται ξύνεται, δεν έχει τι να κάνει και ασχολείται με εμένα. Θα φάτε λοιπόν μήνυση και εσείς κ. Σίννη και εσείς κ. Ευαγγελάτε. Βουλώστε το, μην ασχολείστε. Γελοίο υποκείμενο», είπε ο πρώην υπάλληλος της Βουλής.

«Γελοίε», φώναξε παράλληλα κατά του κ. Σίννη ο 41χρονος, ενώ στράφηκε και κατά του Νίκου Ευαγγελάτου για μία ακόμα φορά: «Σας ευχαριστώ για την προσφορά σας. Εκμεταλλεύεστε έναν άνθρωπο τυφλό για να ανεβάσετε τηλεθέαση».

Νέα καταγγελία για τον 41χρονο: «Η αγγελία είναι ακόμη αναρτημένη για να πιάσει νέα θύματα»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του Alpha, η αγγελία του 41χρονου «είναι ακόμη αναρτημένη για να πιάσει νέα θύματα». Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απέσπασε συνολικά το ποσό των 127.000 ευρώ, ενώ μέρος του ποσού έχει επιστραφεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA