Χωρίς ρεύμα, επί μία συνεχόμενη εβδομάδα, είναι το Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, με τους αστυνομικούς να καταγγέλλουν πως διεκπεραιώνουν τις -όποιες- υποχρεώσεις τους χρησιμοποιώντας κεριά και φακούς.
Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι πολίτες δεν μπορούν -επί οκτώ ημέρες- να εξυπηρετηθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου, καθώς δεν λειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
Το πρόβλημα στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου προέκυψε πριν από οκτώ ημέρες, όταν στο σημείο εκτελούνταν έργα της ΔΕΗ, με τους αστυνομικούς να παραπέμπουν τα περιστατικά στα όμορα αστυνομικά τμήματα, του Βύρωνα και της Καισαριανής.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.