Μενού
portosalte.jpg
Ο Άρης Πορτοσάλτε. | Glomex/SKAI TV
  • Α-
  • Α+

Μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε το τραγούδι του Πάνου Βλάχου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε μάλιστα την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του τραγουδιστή και ηθοποιού για τους στίχους που ανέφεραν μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Δεν υπάρχει χιούμορ με προτροπή σε φόνο. Ούτε και διάλογος με υποκινητή της βίας. Τα περαιτέρω ενώπιον της Δικαιοσύνης» σχολίασε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πρόσθεσε: «Ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επί γης δικαιοσύνη».

«Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;», συμπλήρωσε.

«Γεωργιάδης: «Κρίμα κύριε Βλάχε»

Τους στίχους του Πάνου Βλάχου σχολίασε και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο X: «Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ «να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…» δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!».

Βλάχος: «Βάλτε και εμένα»

Ο Πάνος Βλάχος από τη μεριά του απάντησε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» κατά τη διάρκεια live στη Θεσσαλονίκη με ένα instastory.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA