Μενού
millousi - petrounias
Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η Βασιλική Μιλλούση κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής και με βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, περιγράφει το πώς πήρε την απόφαση αυτή.

Η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής με τις παγκόσμιες διακρίσεις και τις τρεις συμμετοχές της σε Ολυμπιακούς αγώνες, αναφέρει ότι στην αρχή δυσκολεύτηκε να πει το «ναι» ενώ συζήτησε το θέμα με τον σύζυγό της και Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια.

«Το σκεφτόμουν, περνούσαν οι μέρες, το συζήτησα και με τον Λευτέρη, οπότε τη δεύτερη φορά πήρα τον άνθρωπο, του λέω ευχαριστώ είναι μεγάλη μου τιμή, θέλω αλλά δεν θα τα καταφέρω. Έχεις άλλη μία ευκαιρία μέχρι μεθαύριο, μου είπε. Ε, τελικά τον πήρα και του λέω: Είμαι μέσα».

Στη συνέχεια δείχνει, μέσω του βίντεο, πώς είναι οι προεκλογικές συναντήσεις «όταν είσαι αθλητής και Υποψ. Περιφερειακός Σύμβουλος στο Νότιο Τομέα με το Νίκο Χαρδαλιά».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA