Μενού
tentogloy
Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το άλμα στα 8,52 μ. του Μίλτου Τεντόγλου, που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στη Βουδαπέστη, χάρισε στιγμές χαράς, πέρα από τον ίδιο και τον στενό του κύκλο, σε όλους τους ανθρώπους.

Η αθλητική οικογένεια, είτε μιλάμε για τους κρίκους ,είτε για το τένις, είτε για το ποδόσφαιρο, δεν θα μπορούσε να είναι απούσα στους πανηγυρισμούς για τον «χρυσό» άλτη. Λίγη ώρα μετά την επιτυχία του, ένας άλλος Ολυμπιονίκης, ο Λευτέρης Πετρούνιας, έσπευσε να τον συγχαρεί στα social media: «Όταν ένας αθλητής συνδυάζει το κορυφαίο άλμα της ημέρας του την απόλυτη ψυχραιμία και καθαρή σκέψη στο τελευταίο άλμα είναι αυτό και γι' αυτό είσαι κορυφαίος. Μπράβο φίλε».

anartisi petroynia
Ανάρτηση Πετρούνια | Instagram

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη, η οποία σε story της στο Instagram και από τη Νέα Υόρκη, όπου σε λίγες ημέρες θα αγωνιστεί στο US Open, έγραψε τα εξής: «Τα μέλε...». Συνόδευσε με τον αναγραμματισμό του «τα λέμε» ένα αεροπλάνο και μία κατσίκα, υπονοώντας πως ο Τεντόγλου είναι ο καλύτερος στο άθλημά του.

Ακόμη ο Κώστας Τσιμίκας από το Λίβερπουλ έγραψε: «Μπράβο ρε μάγκα».

anartisi tsimika
Ανάρτηση Τσιμίκα | Instagram
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA