Μενού
Αστυνομία
Αστυνομία | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Τρελή πορεία ακολούθησε ο 75χρονος οδηγός, ο οποίος αρνήθηκε να υπακούσει σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε φανάρια, ανέβηκε σε πεζοδρόμια και κινήθηκε ανάποδα σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Ο 75χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών να κινείται αντίθετα στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της συμβολής με την οδό Ακαδημίας, όταν και του έγινε το σήμα.

Δεν ακινητοποίησε το όχημα, ωστόσο. Το αντίθετο, ανέβασε ταχύτητα και παραβίασε μια σειρά από κόκκινα φανάρια, πριν περάσει από γραμμές του τραμ, καβαλήσει πεζοδρόμια και κινηθεί αντίθετα σε κεντρικούς δρόμους. 

Αφού διήλθε από το Κολωνάκι και τους Αμπελόκηπους, κατευθύνθηκε στη Λεωφόρο Μεσογείων, εισήλθε στην Αττική Οδό και η πορεία του κατέληξε στην Παλλήνη, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. 

Στο πλαίσιο του έλεγχου, του βεβαιώθηκαν όλες οι παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 12.560 ευρώ αλλά και του αφαιρέθηκε το δίπλωμα για 1.160 ημέρες - 3 χρόνια και 2 μήνες. 

Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια μέθης.

Πλέον αναμένεται να ακολουθηθεί η σχετική διαδικασία ώστε να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για πάντα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA