Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Θεσπρωτίας, και ο συνεργός του στην Ηγουμενίτσα οι οποίοι συνελήφθησαν για διακίνηση 102 κιλών κάνναβης.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δεύτερος αστυνομικός που συνελήθη στην ίδια επιχείρηση της περασμένης Παρασκευής (15/3).
Την αστυνομική επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα φέρεται να την έστησε ο ίδιος ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε για τους αξιωματικούς του, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της διακίνησης ναρκωτικών, βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Ηγουμενίτσα: Πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης
Όταν σε μπλόκο που στήθηκε στην είσοδο της πόλης της Ηγουμενίτσας, οι άνδρες της Δίωξης έκαναν σήμα να σταματήσει στον αρχιφύλακα που οδηγούσε το συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας και μετέφερε 102,5 κιλά κάνναβης, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και τράκαρε με σταθμευμένα αυτοκίνητα. Μαζί του είχε, ως συνοδηγό, τον Αλβανό κατηγορούμενο.
Ο άλλος αστυνομικός εντοπίστηκε σε καφετέρια στην Σαγιάδα και υποστήριξε, πως βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τον αρχιφύλακα, όμως μετά από κάποιο φραστικό επεισόδιο με θαμώνες, ο αρχιφύλακας έφυγε.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.