Συνεχίζονται για τέταρτη ημέρα οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της τοπικής κοινότητας, Πλουτοχώρι, του δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων, στην Ηλεία, για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού αυτοκινήτου που παρασύρθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από ορμητικά νερά χειμάρρου.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, επικεντρώνονται σε όλο το μήκος του χειμάρρου της Κόβιτσας, όπου αν και έχει υποχωρήσει η στάθμη των υδάτων, υπάρχουν πολλά φερτά υλικά. Επίσης, πραγματοποιούνται, τόσο προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού, όσο και στις εκβολές του.
Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφός του, η οποία επέβαινε στο όχημα, ανασύρθηκε νεκρή χθες.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με το patrisnews.com, τρεις πυροσβέστες που συνέδραμαν στις έρευνες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το πυροσβεστικό όχημα που επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό νοσοκομείο της Ηλείας.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.