Μενού
Έρευνες στην Ηλεία
Αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία | EUROKINISSI / ILIALIVE.GR - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (16/01) στην Ηλεία μετά από παράσυρση οχήματος απο χείμαρρο, καθώς η 38χρονη συνοδηγός του Ι.Χ. έχασε τη ζωή της ενώ ο 45χρονος σύντροφός της συνεχίζει να αγνοείται.

Η αδερφή της 38χρονης στην Ηλεία μίλησε στον Alpha και στην εκπομπή TLIVE, όπου περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που βίωσε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς και το σημείο που παρασύρθηκε το όχημα. «Έμαθα ότι τους παρέσυρε, γιατί εκεί κάτω φουσκώνουν τα νερά, δεν υπάρχει καμία προστασία».

«Μού είπε ο άνδρας μου ότι διάβασε ότι ένα ζευγάρι αγνοείται κι εγώ άρχισα να παίρνω τηλέφωνο την αδερφή και τον γαμπρό μου και δεν τους έβρισκα. Μετά κατάλαβα ότι μάλλον είναι αυτοί» συνέχισε για το πώς έμαθε για την παράσυρση του αυτοκινήτου στην Ηλεία, όπου επέβαινε η 38χρονη.

«Υπήρξε ένα αυτοκίνητο από πίσω που τους είδε να τους παρασύρει ο χείμαρρος και ειδοποίησαν κατευθείαν την αστυνομία και την πυροσβεστική. Ξεκίνησαν αμέσως να τους ψάχνουν, αλλά ήταν βράδυ. Πίστευα ότι μπορεί να τη βρούνε» τόνισε.

Ηλεία: Τι συνέβη

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ζευγάρι είχε σταματήσει πριν το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού.

Τα ορμητικά νερά από το φουσκωμένο ποτάμι το παρέσυραν και το ακινητοποίησαν σε τσιμεντένιο κράσπεδο. Ένα κύμα όμως έσπασε το κράσπεδο και έριξε το αυτοκίνητο στο νερό.

Κάτοικοι της περιοχής παρακολουθούσαν με αγωνία τα όσα συνέβαιναν ενώ συνέχιζαν να βλέπουν τα φώτα του αυτοκινήτου να χάνονται μέσα στον χείμαρρο χείμαρρο.

Όπως είπαν στο ilialive.gr ήταν αδύνατο να βοηθήσουν, καθώς τα ορμητικά νερά διέλυαν τα πάντα στο διάβα τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA