Αθώος κρίθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών ο 71χρονος που κατηγορούνταν για τη δολοφονία του 69χρονου αδερφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, το Σεπτέμβριο του 2022 στην Εφύρα Ηλείας.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, η πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ήταν αθωωτική όπως και η τελική απόφαση του δικαστηρίου. Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου, δια των συνηγόρων του, Θοδωρή Αντωνόπουλου και Διονύση Ζησιμόπουλου, προσκόμισε στοιχεία που αποδόμησαν το κατηγορητήριο.
Στοιχεία που βασίστηκαν στο ιατρικό παρελθόν του 69χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τόσο κατά την διαμονή του στη Σουηδία, όσο και από νοσοκομεία της Πάτρας και της Αμαλιάδας και στήριξαν την εκδοχή του αυτοτραυματισμού.
Μάλιστα ο τεχνικός σύμβουλος που όρισε η πλευρά του κατηγορούμενου, ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντήρης, εστίασε στα επιφανειακά χτυπήματα, απουσία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, αλλά και το ότι η καρδιά ήταν που πρόδωσε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.