Για τον βιασμό 66χρονης σε χωριό στην ορεινή νότια Ηλεία συνελήφθη και κατηγορείται ένας 22χρονος.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας που επικαλείται η ΕΡΤ, ο 22χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της 66χρονης τα ξημερώματα, παραβιάζοντας ανασφάλιστο παράθυρο, ενώ αυτή κοιμόταν.
Με βάση τα όσα κατήγγειλε η 66χρονη, ο δράστης την ανάγκασε με την απειλή μαχαιριού να υποκύψει στην πράξη του βιασμού. Ακολούθως έφυγε αρπάζοντάς της και το λάπτοπ που είχε σε τσάντα.
Λίγες ώρες αργότερα, η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε η άμεση κινητοποίησή τους και η σύλληψη του 22χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας στον Πύργο. Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.