Μενού
imathia mitera
Η 37χρονη παιδοκτόνος στην Ημαθία | thesstoday.gr
  • Α-
  • Α+

Η τοπική κοινωνία στο Μακροχώρι Ημαθίας παραμένει «παγωμένη» από το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας του έξι μηνών βρέφους από την ίδια του την μητέρα, με την 37χρονη να βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη μετά την απολογία της.

Στην εκπομπή «Live News» του MEGA παρουσιάστηκαν τα όσα ανατριχιαστικά είπε η παιδοκτόνος για το πώς σκότωσε το παιδί της, δίνοντας σοκαριστικές λεπτομέρειες.

«Πήρα τα παιδιά και πήγα σπίτι. Έβαλα τα κορίτσια να δουν τηλεόραση. Ο μικρός το προηγούμενο βράδυ δεν ηρεμούσε και κάτι άσχημο του συνέβαινε. Επειδή ήταν νηστικός, του ετοίμασα γάλα αλλά δεν το έπινε. Προσπάθησα να το δώσω σιγά σιγά αλλά δεν το έπινε. Τον πίεσα να το πιει. Το ήπιε τελικά αλλά ήθελα να του δώσω κι’ άλλο. Ήρθαν και οι αδερφές του να δουν τι κάνει το παιδί. Τρόμαξαν αλλά τους είπα ότι δεν είναι ο αδερφός σας είναι βρικόλακας».

Στη συνέχεια αναφέρει ότι άρχισε να γίνεται βίαιη: «Ξέρω ότι σκότωσα το παιδί μου αλλά δεν ήταν το παιδί μου εκείνη την ώρα αλλά κάτι άλλο. Έβλεπα ότι δεν έπινε το γάλα και άρχισα να γίνομαι βίαιη. Ντρέπομαι, θέλω να πεθάνω».

Βιντεοσκόπησε το έγκλημα

Συγκλονιστικά είναι όσα ακολουθούν με την μητέρα να αποκαλύπτει ότι τράβηξε βίντεο τη στιγμή του εγκλήματος «για ντοκουμέντο ότι σκότωσε τον βρικόλακα».

«Πήρα το κινητό μου και τράβηξα ένα βίντεο για να υπάρχει το ντοκουμέντο ότι σκότωσα τον βρικόλακα. Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και μετά την αδερφή μου για να έρθουν σπίτι να τους δείξω κάτι. Τους έλεγα "αν του δώσετε αίμα θα γίνει καλά". Μετά την πράξη μου ήταν σαν να λύθηκαν τα μάγια. Βασανίζομαι όλες αυτές τις ημέρες».

Η παιδοκτόνος πρόσθεσε πως οι γονείς της την καταπίεζαν:

«Δεν είχα βοήθεια από τους γονείς μου. Εκείνοι βοηθούσαν την αδερφή μου. Οι γονείς μου αν και λένε ότι με αγαπούν ήταν καταπιεστικοί απέναντί μου. Έφυγα από το σπίτι όταν αρραβωνιάστηκα. Έκανα το πρώτο μου παιδί το 2017. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά επειδή προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια».

Στη συνέχεια μιλά για την φαρμακευτική της αγωγή και για τους συζύγους της:

«Πήρα αγωγή για 6 μήνες και όταν σταμάτησα υποτροπίασα και σε αυτό συνέβαλε και η συμπεριφορά του πρώτου μου συζύγου. Ήταν εξυβριστικός και κακοποιητικός. Δεν σκέφτηκα όμως να τον καταγγείλω. Έπαιρνα ενέσιμη θεραπεία μια φορά το μήνα. Τον δεύτερο σύζυγο τον γνώρισα τον Μάιο. Ήθελε οικογένεια και παιδιά αλλά όχι εμένα. Ήταν και εκείνος κακοποιητικός και με είχε χτυπήσει όταν ήμουν έγκυος.

Τον Σεπτέμβριο με χτύπησε στο πρόσωπο και έπαθα διάτρηση τυμπάνου. Έσπερνε διχόνοιες στα παιδιά μου. Δεν είχε ιδιαίτερο δέσιμο ούτε με τον γιο του. Κυρίως, η μάνα του με βοηθούσε. Ήταν αδιάφορος. Δεν ερχόταν να δει το παιδί».

Καταλήγοντας, αναφέρει ότι «το τελευταίο διάστημα έβλεπα πράγματα υπερφυσικά, έβλεπα τα τρία μου παιδιά με άλλα μάτια, πολύ πονηρά λες και ήταν κάτι μέσα τους. Εκεί που κοιμόμασταν χοροπηδούσε το κρεβάτι. Τα έλεγα στους γονείς μου αλλά δεν με πίστευαν. Μου έλεγαν να πάω σε ψυχίατρο γιατί δεν με καταλάβαιναν με αυτά που έλεγα.

«Δεν κοιμόμουν και άρχισα να βλέπω πράγματα που οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονταν. Καθόμασταν και τρώγαμε και εγώ έβλεπα σκιές πάνω από τα κεφάλια τους σε σχήμα λύκου ή κουνελιού, μια μαγκούρα μεγάλη και μικρή. Έβλεπα γενικά αντικείμενα λες και ήταν σημάδια, λες και κάποιος τα τοποθετούσε με τέτοιο τρόπο για να μας έχει δεμένους.

Όταν το πάθαινα αυτό πήγαινα αμέσως εκκλησία. Ένιωθα πως κάποιος με κυνηγούσε και γενικά ένιωθα το κακό. Νοσηλεύτηκα στην ψυχιατρική κλινική αλλά τους φοβόμουν γιατί δεν μου άρεσε το βλέμμα τους».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA