Τρόμος για 61χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής (3/11) μαζί με τον 35χρονο γιο της, είδε να πλησιάζει ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος είχε στρέψει πιστόλι εναντίον της. Άμεσα ο γιος της 61χρονης γυναίκας κατάφερε να ακινητοποιήσει και να αφοπλίσει τον δράστη και πατέρα του.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακελίου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 84χρονο άνδρα και κατάσσχεσαν πιστόλι με έξι πλήρη φυσίγγια διαμετρήματος 7,65mm και φυσιγγιοθήκη. Ο δράστης ανέφερε ότι επεδίωξε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του για προσωπικούς και οικονομικούς λόγους.
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.