Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο στην κατάληψη του «Ευαγγελισμού» τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Ηράκλειο Κρήτης, με φόντο την επίθεση στον Μάκη Βορίδη προν λίγες ημέρες.
Μέσα στο κτίριο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το neakriti.gr, βρίσκονταν άτομα, τα οποία προσήχθησαν. H εισβολή των αστυνομικών έγινε στις 5:30 το πρωί, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσαγωγή 5 ατόμων.
Οι αστυνομικοί μπήκαν από την μπροστινή πόρτα, την κεντρική είσοδο, και το παράθυρο του γυμναστηρίου που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.