Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον ΗΣΑΠ στον Περισσό καθώς ακινητοποιήθηκε συρμός που έμεινε χωρίς ρεύμα.
Οι επιβάτες παρέμειναν εντός του συρμού, ο οποίος ήταν ακινητοποιημένος στον Περισσό με κατεύθυνση στην Κηφισιά, μέχρι να επανέλθει η ηλεκτροδότηση.
Σύμφωνα με το Star, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από περίπου 20 λεπτά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποια άτομα μπήκαν στις γραμμές για να κάνουν γκράφιτι και για λόγους ασφαλείας, οι υπεύθυνοι κατέβασαν το ρεύμα.
- Μουρατίδης για Μαζωνάκη: «Τα τελευταία 30 χρόνια, δεν ήταν καλά και το έκρυβαν όλοι»
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Έχουμε μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, ο Γιώργος ήταν σε υπερδιέγερση» κατέθεσε η γιατρός
- «Νύχια τυραννόσαυρου, βλεφαρίδα τέντα»: Η Λατινοπούλου ζητά την επιστροφή της ποδιάς στα σχολεία
- Πλασμαφαίρεση: Η ιατρική θεραπεία που έγινε μόδα του Χόλιγουντ - Ποιοι σταρ την έχουν κάνει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.