Συναγερμός σήμανε σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα, καθώς ένας άντρας βρέθηκε από υπαλλήλους νεκρός μέσα σε τουαλέτα.
Σύμφωνα με το kavalanews.gr, ένας άντρας 83 χρόνων βρέθηκε νεκρός σε σούπερ μάρκετ στην Καβάλα το απόγευμα της Τετάρτης (7/5).
Ο ηλικιωμένος είχε νιώσει αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα, όπου λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρός. Το προσωπικό της επιχείρησης ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο, για να διαπιστωθεί ο θάνατος του άτυχου άντρα από παθολογικά αίτια.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.