Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του άντρα, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης (3/9) επιτέθηκε κατά 26χρονης κοπέλας σε πολυσύχναστο σημείο της Καισαριανής και συγκεκριμένα στην οδό Υμηττού, τρυπώντας τη με σύριγγα στο πόδι. 

Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί κατάφεραν μέσα από ανάλυση βίντεο να ταυτοποιήσουν τον δράστη, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν. Πρόκειται για άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, που όπως φαίνεται παρακολουθεί τον σάλο που προκάλεσε η πράξη του και κρύβεται.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόσωπό του έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας περιπτέρου. 

 

Το χρονικό

Τρίτη 29 Αυγούστου ώρα 20:30. Η 26χρονη διασχίζει τον δρόμο μαζί με ακόμα μια γυναίκα και ο δράστης παραμονεύει. Δεν είναι ο νεαρός που διακρίνεται πίσω τους. Όταν οι δύο γυναίκες περνούν από δίπλα του, εκείνος αρχίζει να τις ακολουθεί.

Οι κοπέλες δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό. Συζητούν και συνεχίζουν την πορεία τους, με τον δράστη να γυρνάει το κεφάλι του δεξιά για να δει αν κάποιος βλέπει ότι κρατάει στα χέρια του μια σύριγγα.

Αμέσως μετά ακολουθεί η στιγμή της επίθεσης. Ο δράστης εκτοξεύει από τη σύριγγα το υγρό που περιείχε, με τον ίδιο να γυρίζει προς τα πίσω και τις δύο γυναίκες που, όπως είπαν, δεν κατάλαβαν τίποτα εκείνη την ώρα, να συνεχίζουν την πορεία τους.

Η 26χρονη διαπίστωσε αυτό που συνέβη όταν επέστρεψε σπίτι της. Δυο μέρες μετά πήγε σε αστυνομικό τμήμα και έκανε καταγγελία, με τους αστυνομικούς να παίρνουν στα χέρια τους το βίντεο ντοκουμέντο και να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη.

«Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με την χρήση σύριγγας έριξε στο ρούχο της, άγνωστο υγρό, το οποίο εικάζεται ότι πρόκειται για σπερματικό υγρό». 

 

Σε κατάσταση σοκ από την επίθεση

Οι αστυνομικοί περιμένουν το αποτέλεσμα της εργαστηριακής εξέτασης του ρούχου που φορούσε η 26χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα παραμένει σε κατάσταση σοκ και περιμένει να συλληφθεί ο νεαρός που την έβαλε στο στόχαστρο.

Έχει δει πλέον το βίντεο της επίθεσης και φέρεται να έχει πει στους αστυνομικούς ότι δεν τον γνώριζε και δεν τον είχε δει ποτέ στο παρελθόν.

Η 26χρονη φέρεται να έκανε μια σειρά από αιματολογικές εξετάσεις για να αποκλειστεί και η παραμικρή πιθανότητα να έχει μολυνθεί από το περιεχόμενο της σύριγγας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA