Μία σοβαρή καταγγελία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις αστυνομικές Αρχές στην Καλαμάτα, με μία γυναίκα να κάνει λόγο πως ο αδερφός της την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Η γυναίκα στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το Star, ειδοποίησε τις Αρχές μέσω του 112, ενώ η καταγγελία της 36χρονης έγινε πριν από δύο ημέρες, όταν είπε στους αστυνομικούς ότι τη βίαζε ο αδερφός της.
Μάλιστα, όταν τού είπε πως θα τον καταγγείλει στην ΕΛΑΣ, εκείνος την έδιωξε από το σπίτι με αποτέλεσμα να μένει τις τελευταίες ημέρες σε ένα παγκάκι στην περιοχή της Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια της καταγγελίας της, είπε πως ο αδερφός της τη βίαζε κατ' εξακολούθηση και κράτησε πάνω από 20 ημέρες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αδερφού για ενδοοικογενειακή απειλή και για βιασμό.
Η δεύτερη δικογραφία στάλθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο αδερφός συνελήφθη.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Ενοικιαστής vs. Ιδιοκτήτης: Ποιος επιτέλους πληρώνει τις ζημιές στο σπίτι; Βρήκαμε την απάντηση
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.