Μία σοβαρή καταγγελία απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις αστυνομικές Αρχές στην Καλαμάτα, με μία γυναίκα να κάνει λόγο πως ο αδερφός της την κακοποιούσε σεξουαλικά.
Η γυναίκα στην Καλαμάτα, σύμφωνα με το Star, ειδοποίησε τις Αρχές μέσω του 112, ενώ η καταγγελία της 36χρονης έγινε πριν από δύο ημέρες, όταν είπε στους αστυνομικούς ότι τη βίαζε ο αδερφός της.
Μάλιστα, όταν τού είπε πως θα τον καταγγείλει στην ΕΛΑΣ, εκείνος την έδιωξε από το σπίτι με αποτέλεσμα να μένει τις τελευταίες ημέρες σε ένα παγκάκι στην περιοχή της Καλαμάτας.
Κατά τη διάρκεια της καταγγελίας της, είπε πως ο αδερφός της τη βίαζε κατ' εξακολούθηση και κράτησε πάνω από 20 ημέρες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του αδερφού για ενδοοικογενειακή απειλή και για βιασμό.
Η δεύτερη δικογραφία στάλθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ ο αδερφός συνελήφθη.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.