Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Ψαράς από την Κάλυμνο αναμένεται να καθίσει στις 13 Μαΐου 2024 στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, ο οποίος κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να έκανε ασελγείς πράξεις με ένα κορίτσι μικρότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς της, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.

Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου τότε, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρει η dimokratiki.

Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω εξαδέλφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων (κινητό τηλέφωνο).

Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποκαλούσε «γυναικάκι μου» και ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA