Ψαράς από την Κάλυμνο αναμένεται να καθίσει στις 13 Μαΐου 2024 στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, ο οποίος κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.
Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να έκανε ασελγείς πράξεις με ένα κορίτσι μικρότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς της, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.
Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου τότε, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρει η dimokratiki.
Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω εξαδέλφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων (κινητό τηλέφωνο).
Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποκαλούσε «γυναικάκι μου» και ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.