Μενού
Αεροπλάνο
Αεροπλάνο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε καταγγελία για την αντιμετώπιση του ΑμεΑ γιου του από αεροπορική εταιρεία προχώρησε χρήστης του Twitter. Η απάντηση της Aegean Airlines. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί 55 λεπτά και για 45 «περιμένουμε High Low όχημα να μας πάρει γιατί είμαι με τον γιο μου με αναπηρικό αμαξίδιο». 

Όπως αναφέρει, πρόκειται για την τρίτη φορά που γίνεται «το ίδιο λάθος» και δεν εστάλη σήμα από την αεροπορική στην Goldair. «Ούτε μια φορά από τις τελευταίες 4 με τον Δημήτρη χωρίς σοβαρά προβλήματα», αναφέρει. 

«Παρεμπιπτόντως  είναι η τρίτη πτήση επιστροφής το 2024, προηγούμενες από Βουκουρέστι και Λευκωσία, που δεν έχει σαπούνι στην τουαλέτα. Το ίδιο και στο τέλος του 2023 από Παρίσι. Θα ήταν ακριβό φαίνεται το σαπούνι και κάνετε οικονομία... Έχει ντραπεί και η ντροπή με τα χάλια σας καθώς χειροτερεύει η ποιότητα στο servis όλο και περισσότερο», συνεχίζει ο χρήστης. 

«Αλλά ευτυχώς έχετε βραβείο για την καλύτερη περιφερειακή εταιρεία στην Ευρώπη... Όχι για όλους τους επιβάτες σας αλλά για κάποιους που δεν σας είναι "βάρος"; είναι "κανονικοί"; Γιατί για όλους δεν είναι», καταλήγει στην ανάρτηση. 

Η Aegean Airlines απάντησε στον χρήστη μέσω Twitter γράφοντας: «είμαστε εδώ να δούμε μαζί τι έχει γίνει αυτή τη φορά, αλλά και τις προηγούμενες που αναφέρεις αν κάτι δεν πήγε καλά . Πράγματι, βάσει διαδικασίας για λόγους ασφαλείας και άνεσης οι επιβάτες με αμαξίδιο αποβιβάζονται αφού έχουν αποβιβαστεί οι υπόλοιποι. Στείλε μας αν θες στοιχεία της κράτησης σας σε DM να δούμε τι έχει γίνει και να βοηθήσουμε με οποίο τρόπο μπορούμε». 

apantisi
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA