Μία γυναίκα 78 ετών κατέληξε από θερμοπληξία το περασμένο Σάββατο (22/07) καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η άτυχη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο την Παρασκευή (21/07) και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένη, μέχρι που τελικά κατέληξε την επόμενη ημέρα.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από την τελευταία εφημερία του Ευαγγελισμού μέχρι και σήμερα Δευτέρα (24/07), έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο 15 περιστατικά θερμοπληξίας από τον καύσωνα που σαρώνει τη χώρα τις τελευταίες ημέρες.
Μάλιστα, από τις 19 Ιουνίου έως και σήμερα, στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αττικής έχουν μεταφερθεί 128 περιστατικά θερμοπληξίας.
- Απείλησαν την Αγγελική Νικολούλη ενώ ήταν στον αέρα το Φως στο Τούνελ: «Να μην ανακατευτώ εγώ, άντε γεια»
- Στο Ψυχικό υπήρχε όντως φάρος: Το θανατηφόρο τροχαίο του εφοπλιστή που τον γκρέμισε
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
- QUIZ παλιός ελληνικός κινηματογράφος: Δεσποινίς Διευθυντής
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.