Με τη βραδινή έξοδο της Παρασκευής, η κίνηση στους δρόμους καταγράφεται ασφυκτική, καθώς εργαζόμενοι και μη ξεχύνονται στην Αττική για να επιστρέψουν σπίτι ή για να βγουν για διασκέδαση.
Το ρεύμα της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα κινείται σημειωτόν, σημειώνοντας καθυστερήσεις άνω των 30' από τον κόμβο Μαραθώνος έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης.
Παράλληλα, δύσκολη και η κατάσταση στον Κηφισό, με μεγάλες καθυστερήσεις στο κομμάτι από Ρέντη έως λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κηφισιά, με το πρόβλημα να εντείνεται ξανά από τη Λένορμαν και ανεβαίνοντας για τα δύο ρεύματα.
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Πέθανε η Μαρινέλλα: Απέραντη θλίψη στο πανελλήνιο για την απώλεια της μεγάλης ερμηνεύτριας
- Πέρασαν 6 χρόνια ή μήπως 6 μήνες από την πρώτη καραντίνα; Το Reader θυμάται την εβδομάδα που πάγωσε ο χρόνος
- Αυτά είναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουμε στα ελληνικά - Και έχουμε λόγο που τα κάνουμε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.