Με το άνοιγμα των σχολείων, καθώς οι μαθητές μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, παρατηρείται από νωρίς κίνηση στους δρόμους της Αττικής και πιο συγκεκριμένα σε μερικούς από τους κεντρικούς της κόμβους.
Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται από τον δορυφορικό χάρτης της Google, υπάρχει κίνηση στον Κηφισό, τόσο στο κομμάτι της ανόδου όσο και της καθόδου, ενώ στα «κόκκινα» είναι και το κέντρο της Αθήνας.
Σε ό,τι αφορά στον Κηφισό, στο κομμάτι της ανόδου, υπάρχει μποτιλιάρισμα από τη συμβολή της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ στην κάθοδο, κατά διαστήματα, μέχρι τη Δυρραχίου.

Στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχει αρκετή κίνηση στην Αρδηττού στο κομμάτι προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα τέλη της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
- Τα μέρη στην Αθήνα που έχεις βρεθεί και δεν ήξερες ότι κρύβουν μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους
- Μερμελέχας: Ο πειρατής των Κυκλάδων που έκλεβε από τους Τούρκους και τα μοίραζε στους φτωχούς
- Ρασίντ Γεκινί: Η παράξενη ζωή και ο θάνατος του «πατέρα των γκολ»
- Όταν η Βουλή αναγνώρισε την Εθνική Αντίσταση και ένας μόνο βουλευτής της ΝΔ αψήφησε την κομματική γραμμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.