Από νωρίς το πρωί επικρατεί μια ασφυκτική κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η κίνηση είναι μεγάλη.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε πολλές κεντρικές λεωφόρους και βασικές οδικές αρτηρίες , λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική.
Η συσσώρευση υδάτων είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται και ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να σημειώνονται στην άνοδο, από Αιγάλεω έως Μενίδι.
Διαβάστε ακόμα: Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία Adel: Χαλάζι και στην Αθήνα - «Ποτάμια» οι δρόμοι
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λ. Ποσειδώνος, ειδικά στο ύψος του Αλίμου.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και τμηματικά στη Λ. Βουλιαγμένης (στην άνοδο) καθώς και στη Λ. Καρέα (στην κάθοδο).
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.