Από νωρίς το πρωί επικρατεί μια ασφυκτική κατάσταση στους δρόμους της Αθήνας, καθώς η κίνηση είναι μεγάλη.
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε πολλές κεντρικές λεωφόρους και βασικές οδικές αρτηρίες , λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Αττική.
Η συσσώρευση υδάτων είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Πειραιώς, από το ύψος της Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στην περιοχή.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται και ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να σημειώνονται στην άνοδο, από Αιγάλεω έως Μενίδι.
Διαβάστε ακόμα: Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία Adel: Χαλάζι και στην Αθήνα - «Ποτάμια» οι δρόμοι
Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λ. Ποσειδώνος, ειδικά στο ύψος του Αλίμου.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και τμηματικά στη Λ. Βουλιαγμένης (στην άνοδο) καθώς και στη Λ. Καρέα (στην κάθοδο).
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.