Μενού
kinisi
Οχήματα στον Κηφισό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη είναι η κίνηση στους δρόμους σε αρκετά κεντρικά σημεία της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, στον Κηφισό, στην Κηφισίας και στην Αττική Οδό.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κίνηση στους δρόμους, σε ό,τι αφορά τον Κηφισό, παρατηρείται στο κομμάτι της ανόδου και φτάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και στα δυο ρεύματα.

Η Αττική Οδός, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνει λόγο πως παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, και πιο συγκεκριμένα 20 με 25 λεπτά από κόμβο Λεωφόρου Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Αντίστοιχα, 10 με 15 λεπτά καθυστερήσεις παρατηρούνται στην έξοδο για Λαμία. Κίνηση στους δρόμους, αντίστοιχα σύμφωνα με την Αττική Οδό, παραητρείται και στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Κίνση παρατηρείται, μεταξύ άλλων, και στη λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο, στο ύψος του Ψυχικού. Παράλληλα, στον Κηφισό κίνηση έχει στην κάθοδο και ξεκινά από τον κόμβο Καλυφτάκη και φτάνει μέχρι τη Νίκαια ενώ στην άνοδο ξεκινά από το Αιγάλεω και φτάνει μέχρι τον κόμβο Καλυφτάκη.

Δείτε χάρτη με την κίνηση:

Χάρτης με κίνηση
Στιγμιότυπο από δορυφορικό χάρτη με την κίνηση | Google Maps

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA