Μαγευτικές είναι οι εικόνες από τα πρώτα χιόνια της χρονιάς, καθώς το «έστρωσε» για τα καλά στην Φλώρινα, μετά την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας που έχει ξεκινήσει να πλήττει τα βόρεια της χώρας.
Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους κατοίκους στις μετακινήσεις τους, ενώ επηρεάζει και τη λειτουργία των σχολείων των γύρω περιοχών.
Με απόφαση των Δημάρχων Φλώρινας και Πρεσπών, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δύο Δήμων ανακοινώθηκε πως θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.
Επίσης, κλειστά πρόκειται να παραμείνουν τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι παιδικοί σταθμοί των δύο δήμων θα λειτουργήσουν κανονικά.
- Μύλος η Βουλή: Ο Μητσοτάκης έφυγε ενώ μιλούσε η Κωνσταντοπούλου - «Δεν θα καθίσω να σας ακούσω»
- «Θα μου ραγίσει η καρδιά αν τα αποχωριστώ»: Η κυρία Δ. έμεινε άστεγη για να μη χάσει τα σκυλιά της
- Αυτές οι φωτογραφίες από τα Κουφονήσια 20 χρόνια πριν δείχνουν πώς έχει αλλάξει το ελληνικό καλοκαίρι
- Δεν περιγράφουμε άλλο: Ο Τάκης Τσουκαλάς σε μια σπάνια φωτογραφία με τον εγγονό του
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.