Μενού
kakokairia-kinisi
Κίνηση λόγω κακοκαιρίας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξαφνικό και ισχυρό μπουρίνι, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel, έπληξε το απόγυεμα της Τετάρτης (06/09) την Αττική και το κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να πραγματοποιείται με δυσκολία.

Όπως φαίνεται στον χάρτη παρακάτω, σχεδόν όλες οι οδικές αρτηρίες στην Αθήνα βρίσκονται στο «κόκκινο», γεγονός που δυσχεραίνει τους οδηγούς, καθώς τα προβλήματα είναι ιδιαίτερα μεγάλα.

hartis-kinisi
Χάρτης κίνησης | Google Maps

Πού υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας

Μάλιστα, η Τροχαία προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους της Αθήνας, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, προβλήματα υπάρχουν και στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Ειδικότερα, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην περιοχή της Βούλας, στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας», στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Ειδικότερα η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων στους εξής δρόμους:

  • Στην οδό Αγ. Παρασκευής από το ύψος της οδού Αετόπετρας στην περιοχή των Αχαρνών
  • Στην οδό Ηρωών Πολυτεχνείου από το ύψος της υπόγειας γέφυρας στην περιοχή της Μαγούλας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
  • Στην οδό Αγίας Φιλοθέης στην περιοχή Πικερμίου από το ύψος της λεωφόρου Μαραθώνος και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Παράλληλα λόγω πτώσης δένδρου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ωκεανίδων στην περιοχή της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα.

Τέλος, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Πέραμα.

Προβλήματα στο Μετρό - Έκλεισε γραμμή Ηλεκτρικού

Παράλληλα, προβλήματα από την έντονη και σύντομη βροχόπτωση στο κέντρο της Αθήνας καταγράφηκαν και στα μέσα σταθερής τροχιάς, όπως είναι το Μετρό και ο Ηλεκτρικός.

Όπως αναφέρεται, λόγω εισροής υδάτων, έκλεισε ο σταθμός του Μετρό στον Ευαγγελισμό, καθώς και αυτός στον Ταύρο, με αποτέλεσμα οι συρμοί να περνούν χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως έκλεισε ολόκληρο τμήμα της γραμμής «Ταύρος - Ομόνοια» του ΗΣΑΠ, λόγω του περάσματος των έντονων καιρικών φαινομένων το απόγευμα της Τετάρτης.

Δείτε επίσης:

Τι απαντά η Blue Star Ferries στο Reader για την ανακοίνωση περί «καμίας ευθύνης για το συμβάν»

Μαρτυρικός ο θάνατος του 36χρονου - Τον ρούφηξε η δίνη του Blue Horizon και εκσφενδονίστηκε

Αγανάκτηση στο Twitter για τη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Μεροκάματο είναι να πνίγεις ανθρώπους;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA