Μενού
kakokairia daniel
Κακοκαιρία Daniel | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η περίπτωση ενός αγνοούμενου, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες λόγω της κακοκαιρίας Daniel, που πλήττει την κεντρική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μαγνησία, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, μεταξύ άλλων.

Πρόκειται, όπως αναφέρεται, για έναν 85χρονο άνδρα, σύζυγος της 86χρονη αγνοούμενης που βρέθηκε νεκρή στο Πάλτη το πρωί της Τετάρτης, καθώς την είχε παρασύρει ρέμα. Ο ηλικιωμένος άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αγνοούνταν από την Τρίτη όταν παρατηρήθηκαν, δηλαδή, τα έντονα φαινόμενα στην περιοχή της Μαγνησίας.

Για τη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο, έχει ενημερωθεί ο γιος του.

Βρέθηκε νεκρή η σύζυγός του

Νωρίτερα, σήμερα, όπως αναφέρεται η σύζυγός του βρέθηκε νεκρή, με αποτέλεσμα να είναι το δεύτερο, επιβεβαιωμένο, θύμα της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει τη χώρα μας. Η γυναίκα παρασύρθηκε από ρέμα, ενώ την αναζητούσαν τις τελευταίες ώρες η αστυνομία και η πυροσβεστική μετά την θεομηνία που έπληξε την Μαγνησία.

Η σορός της ηλικιωμένης ανασύρθηκε από την περιοχή Πάλτση και επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Δείτε επίσης:

Τι απαντά η Blue Star Ferries στο Reader για την ανακοίνωση περί «καμίας ευθύνης για το συμβάν»

Μαρτυρικός ο θάνατος του 36χρονου - Τον ρούφηξε η δίνη του Blue Horizon και εκσφενδονίστηκε

Αγανάκτηση στο Twitter για τη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Μεροκάματο είναι να πνίγεις ανθρώπους;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA