Έκκληση προς την Ελληνική Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο να αναλάβουν άμεση και ουσιαστική δράση για την προστασία του άμαχου πληθυσμού στην Παλαιστίνη απηύθυναν 101 Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών.
Όπως ανέφεραν μεταξύ άλλων: «Τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα μέλη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών οφείλουν να ασκήσουν επειγόντως την επιρροή τους, ώστε να επιτραπεί η απρόσκοπτη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.
Κάθε χαμένη ημέρα ενισχύει τη συνενοχή στη συστηματική εξόντωση ενός λαού που υπόκειται σε διαρκή αποκλεισμό από κάθε βοήθεια που θα του επέτρεπε να επιβιώσει».
Ολόκληρη η επιστολή εδώ
- Μέχρι και 6.000 ευρώ: Αυτά είναι τα παλιά βινύλια «του πατέρα» που σήμερα κοστίζουν χρυσά
- Μοντέλο του OnlyFans συναντιέται τετ-α-τετ με θαυμαστή που της έδωσε 100 χιλ. ευρώ και φεύγει στο 5λεπτο
- Τι είναι τα «κεφαλάρια» και γιατί έχει βουίξει όλο το ελληνικό TikTok
- Ο πιο φθηνός προορισμός στην Ευρώπη για ένα Σαββατοκύριακο - Βρίσκεται μία ανάσα από την Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.