Για τον βιασμό και την κακοποίηση της 44χρονης πρώην συντρόφου του συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (3/12) ένας 45χρονος στον Κολωνό, μετά από συνάντηση που είχε η 44χρονη με τον άνδρα.
Σύμφωνα με το Open, η 44χρονη στον Κολωνό είχε καταγγείλει άλλες τέσσερις φορές τον πρώην σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.
Όλα άρχισαν, όταν ο 45χρονος ζήτησε από τη 44χρονη να συναντηθούν για να μιλήσουν. Αφού βρέθηκαν από κοντά, ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό της γυναίκας και τότε ο άνδρας αντέδρασε, της επιτέθηκε και, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια, τη βίασε
Η 44χρονη στον Κολωνό, όπως ειπώθηκε, είχε καταγγείλει άλλες τέσσερις φορές τον 45χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ενώ από την έρευνα της ΕΛΑΣ προέκυψε πως είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του και από άλλη σύντροφό του.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.