Ανήλικη από το Ηράκλειο της Κρήτης το έσκασε από το σπίτι της οικογένειάς της, αλλά δεν την αναζήτησε κανείς για μέρες. Το παιδί καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία από τον πατέρα της.
Η 13χρονη έφυγε από το σπίτι την Τρίτη (30/1) και την επόμενη μέρα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον μπαμπά της για ενδοοικογενειακή βία, όπως μεταφέρει το creta24.gr.
«Δεν θέλω να επιστρέψω στο σπίτι μου. Ο μπαμπάς μου δεν μου μιλάει καλά, με βρίζει και με απειλεί» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
Παραμένει άγνωστο το πού διέμεινε το παιδί το βράδυ της Τρίτης, αλλά οι γονείς δεν δήλωσαν την εξαφάνισή της.
Όταν εντοπίστηκαν οι γονείς, ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι έψαχνε να την βρει, αλλά δεν τα κατάφερε, και δεν σκέφτηκε να αποταθεί στην αστυνομία.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ενδοοικογενειακή βία.
Η 13χρονη, που είπε ότι έχει καλές σχέσεις με τη μητέρα της, φιλοξενείται στην Παιδιατρική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
- Οι βολιδοσκοπήσεις Σαμαρά για το νέο κόμμα, η αποχώρηση Ζαχαριάδη και η εφαρμογή για την ακρίβεια
- Παράνομες καταχωρίσεις από ενοικιαστές: Ελέγχονται πραγματικά τα ακίνητα στην Airbnb;
- Νέα Σμύρνη: Μαχαίρωσαν 13χρονο έξω από δημοτικό σχολείο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.