Εγκεφαλικά νεκρό είναι ο 13χρονος που παραλίγο να πνιγεί την περασμένη Κυριακή, στη Γεωργιούπολη στην Κρήτη. Το αγόρι νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι η κλινική κατάσταση του παιδιού είναι πολύ βαριά και τα τεστ που διενεργήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες έδειξαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρό.
Οι γονείς του παιδιού, αλβανικής υπηκοότητας, έχουν ενημερωθεί για τις εξελίξεις, ωστόσο, εξακολουθούν να ελπίζουν ως την ύστατη στιγμή σε ένα θαύμα.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.