Μενού
ornio-iereas-kriti
Ιερέας δίνει νερό σε όρνιο | cretapost
  • Α-
  • Α+

Ένα εξαντλημένο από τη ζέστη όρνιο προσγειώθηκε, σύμφωνα με το cretapost.gr, στη μέση της εθνικής οδού Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και ο ιερέας από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σεληνάρι θέλησε να το βοηθήσει να συνέλθει, δίνοντάς του λίγο νερό, το οποίο εκείνο ήπιε με μανία. 

Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη αφού οι οδηγοί δεν ήθελαν να ρισκάρουν να τραυματιστεί το πτηνό, ενώ ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που άγριο πτηνό προσγειώνεται στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Κρήτης.

«Δεν είναι παραδεκτό να χάνουμε τα καλοκαίρια τόσο μεγάλο αριθμό από τα πολύτιμα αυτά ζώα, από δίψα», αναφέρουν - σε ανακοίνωση τους - τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης της Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» που ζητούν από την πολιτεία και τους εμπλεκόμενους φορείς να τοποθετήσουν άμεσα δεξαμενές και ποτίστρες πάνω στα βουνά.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA