Μενού
ntinamo zagkremp - opadoi
Οπαδοί Ντιναμό Ζάγκρεμπ | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Σε μία αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ελληνικής ομάδας, προχώρησε με δημοσίευμά του το «Nacional», περιοδικό από την Κροατία.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η διοίκηση της ομάδας φέρεται να φυγάδευσε με το αεροπλάνο της ομάδας, στις 9 Αυγούστου, έναν Κροάτη χούλιγκαν, ο οποίος εικάζεται πως συμμετείχε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφόνησαν τον Μιχάλη Κατσούρη.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος, συγκεκριμένα, πως «64 μέλη της αποστολής της Ντιναμό ταξίδεψαν στην Ελλάδα και 65 επέστρεψαν από την Αθήνα. Ο έξτρα επιβάτης εικάζεται πως είναι μέλος των σκληροπυρηνικών χούλιγκανς της κροατικής ομάδας, που φέρεται να συμμετείχε στα επεισόδια».

Δολοφονία Μιχάλη: Τι λέει το δημοσίευμα

Παράλληλα, επισημαίνει πως «φυγαδεύτηκεστο ξενοδοχείο που έμενα η αποστολή της ομάδας, του δόθηκαν ρούχα της και τον έβαλαν στην πτήση τσάρτερ, επιστρέφοντας όλοι μαζί στο Ζάγκρεμπ».

Μάλιστα, το κροατικό μέσο ενημέρωσης αποκάλυψε και τα στοιχεία του χούλιγκαν, ο οποίος εικάζεται πως συμμετείχε στα επεισόδια, από τα οποία προήλθε η δολοφονία του Μιχάλη.

Ο πατέρας του νεαρού οπαδού φέρεται να τηλεφώνησε στην πρόεδρο της Ντιναμό, Βλάτκα Πέρας στην Αθήνα και εκείνη έστειλε δύο άτομα να τον πάρουν από το σημείο που βρισκόταν. Κάτι που επιβεβαίωσε ο έλικο Κόρντιτς στην αστυνομία.

Πώς φυγαδεύτηκε

Ο χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ φέρεται να κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και τηλεφώνησε στον πατέρα του. «Ο μικρός πήρε τον πατέρα του κι εκείνος αμέσως κάλεσε την Βλάκτα Πέρας και ζήτησε βοήθεια. Εκείνη έστειλε τον υπεύθυνο του γηπέδου, Μιλιένκο Σάκομαν και τον υπεύθυνο για τα ταξίδια, Μπρούνο Μάρκοβιτς να πάρουν τον μικρό με ταξί.

«Τον βρήκαν τελείως τρομαγμένο, τον μετέφεραν στο ξενοδοχείο και τον έκρυψαν από την αστυνομία. Το πρωί, τον έντυσαν με ρούχα της αποστολής της Ντιναμό και πέταξαν μαζί για Ζάγκρεμπ» ανέφερε άγνωστης ταυτότητας πηγή στο περιοδικό «Nacional».

Παράλληλα, τονίζεται πως «ο Μάρκοβιτς ζήτησε από την πρόεδρο επίσημη επιβεβαίωση ότι του ζητά να κάνει κάτι τέτοιο. Εκείνη υπέγραψε για να τον μεταφέρει με το αεροπλάνο», πρόσθεσε η πηγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA