Μενού
Αλεπού
Αλεπού | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Εικόνες απόλυτης φρίκης καταγράφηκαν στην Κεφαλονιά, όπου περαστικός εντόπισε κρεμασμένη και νεκρή μία αλεπού σε σταυρό, με το δυσάρεστο θέαμα να γίνεται διακριτό από μεγάλη απόσταση.

Σύμφωνα με το Mega, αφού εντοπίστηκε η αλεπού στην Κεφαλονιά, ενημερώθηκε το δασαρχείο το οποίο, αφού πραγματοποίησε νεκροψία στην άτυχη σορό του ζώου, διαπίστωσε πως ήταν κρεμασμένη για δύο ημέρες στο δέντρο.

Ο δράστης, όπως αναφερεται, πυροβόλησε πρώτα το άτυχο ζώο και, αφού βεβαιώθηκε πως είναι νεκρό, του έκοψε την ουρά. Στη συνέχεια, με δύο κούτσουρα έφτιαξε έναν σταυρό και κρέμασε την αλεπού στο δέντρο.

Κτηνωδία στην Κεφαλονιά με την αλεπού: Τι αναφέρει το δασαρχείο

«Είχε μία πληγή στο λαιμό, πιθανόν ενδεχομένως από πυροβολισμό, από κάποιο άλλο τραύμα; Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Έχει γίνει μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα κατά αγνώστου και ταυτόχρονα γίνονται έρευνες από την υπηρεσία μας για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών» είπε η δασάρχης στην Κεφαλονιά.

«Ο συγκεκριμένος κάτοικος της περιοχής που είδε την αλεπού, αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Από εκεί και πέρα, το γεγονός, πραγματικά, είναι συγκλονιστικό, ο κόσμος έχει θυμώσει πάρα πολύ με αυτή τη συμπεριφορά, η οποία είναι μεμονωμένη από άγνωστο κάτοικο» τόνισε ο Μάκης Λεκάτσας, δημοσιογράφος στο kefaloniafocus.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA