Ένα αδιανόητο περιστατικό κτηνωδίας ενός ασυνείδητου σε περιστέρι στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες δημοσιοποίησε η σελίδα “Φίλοι ζώων Σερρών”.
Όπως φαίνεται από τη φωτογραφία κάποιος κάρφωσε ένα καλαμάκι από σουβλάκι σε ένα περιστέρι το οποίο στέκεται με αυτό στο συντριβάνι της πλατείας.
Η δημοσιοποίηση του φρικτού αυτού περιστατικού έχει προκαλέσει την οργή των αναγνωστών της σελίδας αλλά και όλων όσοι αντίκρισαν το άτυχο περιστέρι στην κεντρική πλατεία των Σερρών.

- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.