Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ αύριο, Παρασκευή (8/3), στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τις συγκεντρώσεις που έχουν εξαγγελθεί κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, που θα ψηφιστεί στη Βουλή, αλλά και τις
Σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνει πως θα υπάρξουν ρυθμίσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί από τις 11:00 έως και τις απογευματινές, βραδινές ώρες.
«Αναμένεται η συμμετοχή μεγάλου αριθμού ατόμων από σωματεία, εργατικά κέντρα, εκπαιδευτικούς, φοιτητικούς και μαθητικούς συλλόγους καθώς και από άλλους φορείς και συλλογικότητες. Στο πλαίσιο αυτό, με σκοπό τη διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται, η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση κατά περίπτωση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας, ώστε να μην διαταραχθεί υπέρμετρα η κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης» αναφέρεται, ειδικότερα.
Πού θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 8 Μαρτίου
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σταδιακά και κατά περίπτωση - όπου είναι απαραίτητο και ανάλογα με την κίνηση των διαδηλωτών - σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Ομονοίας (Πατησίων, Αιόλου κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Όθωνος, Λεωφόρους Αμαλίας και Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και στους οδικούς άξονες της Πανεπιστημίου, της Σταδίου και της Ακαδημίας.
Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους ανωτέρω οδικούς άξονες μέχρι την ολοκλήρωση των συναθροίσεων – κινητοποιήσεων.
- Υπερπολυτελές γιοτ «φράκαρε» στον Ισθμό της Κορίνθου: Βίντεο από την πρόσκρουση
- Σουρωτήρι, κουτί δημητριακών, αλουμινόχαρτο: Πώς μπορείς να δεις την έκλειψη ηλίου με πράγματα που έχεις στην κουζίνα
- Ο άντρας που πυροβόλησε τον Ρόναλντ Ρίγκαν για να κερδίσει τη Τζόντι Φόστερ, της στέλνει «μήνυμα» μετά από 45 χρόνια
- «Όταν γυρίσω, θα τους...»: Με το τραγούδι «Καραϊσκάκης» ο αποχαιρετισμός στον Νίκο Καλογερόπουλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.