Μενού
apth taxi foitites
Ένταση οδηγού ταξί με φοιτητές | Thestival.gr
  • Α-
  • Α+

Ένταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης (07/03) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όταν οδηγός ενός ταξί προσπάθησε να περάσει από δρόμο που είχαν αποκλείσει με πανό φοιτητές ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, φοιτητές έχουν προχωρήσει από νωρίς το πρωί σε αποκλεισμό της κεντρικής εισόδου του ΑΠΘ, διαμαρτυρόμενοι για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας περί ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων.

Λίγο μετά τις 9 το πρωί, ένας οδηγός ταξί, στο οποίο - σύμφωνα με το thestival- επέβαιναν μια μητέρα και το βρέφος της, προσπάθησε να μπει στον αυτοκινητόδρομο του πανεπιστημιακού ιδρύματος, όμως εμποδίστηκε από τους φοιτητές.

Ακολούθησε ένταση, καθώς ο οδηγός ταξί φώναζε στους φοιτητές να αποχωρήσουν, ενώ οι τελευταίοι ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο. Ο οδηγός επιχείρησε ακόμα και να παρασύρει τους φοιτητές, ενώ απείλησε έναν εξ αυτών πως θα τον χτυπήσει.

Η μητέρα με το μωρό της αποχώρησαν πεζή από το σημείο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA