Λόγω εκτέλεσης εργασιών «άρσης φαινομένων υδρολίσθησης», όπως τονίζεται από την Τροχαία, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00 σήμερα, Δευτέρα (27/11), έως τις 14:00 της Παρασκευής (01/12) (Φάση Β1) και από τις 12:00 της Δευτέρας (4/12) έως τις 14:00 της Παρασκευής (8/12) (Φάση Β2).
Όπως ανακοινώθηκε θα γίνει ολικός αποκλεισμός του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτής Ανάγκης (Α.Ε.Α.).
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.
Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.