Μενού
Επιχείρηση Πυροσβεστικής σε φωτιά
Επιχείρηση Πυροσβεστικής για την κατάσβεση φωτιάς σε σπίτι | EUROKINISSI / ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Συναγερμός σήμανε, ξημερώματα Παρασκευής, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία καθώς ξέσπασε φωτιά χώρο εμπορίου στο κέντρο της Αθήνας.

Η φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη επί της οδού Κεφαλληνίας στην Κυψέλη και στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες που κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να μην επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια.

Με δεδομένο πως η φωτιά ξέσπασε σε χώρο που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας προκλήθηκε ανησυχία στους κατοίκους οι οποίοι έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και βγήκαν στους δρόμους.

Μια γυναίκα, ένοικος της πολυκατοικίας, σε δήλωση που έκανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε πως πριν εκδηλωθεί η φωτιά ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη.

Σε κάθε περίπτωση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής θα ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αποθηκευτικός χώρος, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν πολλά βιβλία, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA