Μενού
φυλακή
Σύρματα φυλακών | INTIME/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ
  • Α-
  • Α+

Προφυλακίστηκε σήμερα (27/2) ο 64χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 25χρονης κοπέλας ΑμεΑ  στην Κυψέλη

Ο θύτης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ότι δεν θυμάται την πράξη του. 

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήγε στο σπίτι της οικογένειας, με κλειδιά που του είχε δώσει η μητέρα, καθώς το ακίνητο επρόκειτο να πωληθεί και ο ίδιος είχε αναλάβει να το δείχνει σε υποψήφιους αγοραστές.

Η υπεράσπισή του κατέθεσε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Παρούσα έξω από το ανακριτικό γραφείο ήταν η μητέρα των δύο θυμάτων, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή της για όσα υπέστησαν οι κόρες της. 

Υπενθυμίζεται ότι, ο 64χρονος παραδόθηκε πριν από λίγες ημέρες (24/2) στις αρχές, παρουσία του δικηγόρου του, και στη συνέχεια συνελήφθη.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...