Από την περασμένη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου έχουν χαθεί τα ίχνη ενός 25χρονου από την Κυψέλη. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα (26/09) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ατόμου που χάθηκε στην Κυψέλη, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς όπως τονίζεται, συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Βαγγέλης έχει ύψος 1,80 μ. και βάρος 90 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι φόρμα, γκρι μπλούζα, αμάνικο γκρι-μπλε φούτερ με κουκούλα, παπούτσια λαδί, τσαντάκι μαύρο στην μέση και κάτω από τα μάτια έχει τατουάζ «δάκρυα».
Έκκληση
Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
- Ξεκινά η δίκη για την ανθρωποκτονία του 17χρονου Χρήστου στην Αλίαρτο
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Στον εισαγγελέα σήμερα ο 89χρονος που εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ - Πώς τον εντόπισαν στην Πάτρα
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κοξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.