Ο πατέρας της 23χρονης από την Κυψέλη δεν πιστεύει την ομολογία της δεύτερης κόρης του - και αδελφής του θύματος - πως ήταν εκείνη που την σκότωσε, γιατί «την μισούσε», και επιρρίπτει ευθύνες στη σπιτονοικοκυρά τους.
Οι τρεις κατηγορούμενες - η τρίτη είναι η μητέρα της 23χρονης - απολογήθηκαν χθες για περισσότερες από 6 ώρες στην 15η τακτική ανακρίτρια και αποφασίστηκε να οδηγηθούν στη φυλακή.
Η δικηγόρος που έχει αναλάβει τον πατέρα του θύματος, σημείωσε, μιλώντας στον Alpha, πως οι κατηγορούμενες έπεσαν σε αντιφάσεις και η ανακρίτρια δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα να ζητήσει την προφυλάκισή τους.
Ο ίδιος ο πατέρας, σε δηλώσεις του στο ίδιο μέσο επεσήμανε πως η σπιτονοικοκυρά επιχειρεί να «ρίξει όλη την ευθύνη στο παιδί. Πάντα το έκανε αυτό». Ερωτώμενος τι περιμένει από εδώ και πέρα επεσήμανε πως «τίποτα δεν περιμένω. Έχω μείνει έκπληκτος από όλα όσα έχουν συμβεί».
Σημειώνεται πως ο ίδιος είχε αναφερθεί και σε άλλες τοποθετήσεις του στην ίδια γυναίκα, ισχυριζόμενος πως «παρουσιαζόταν ως σωτήρας» και «έκανε κουμάντο στα πάντα».
Η δικηγόρος του, Β. Δημητιάδου, σημείωσε πως θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματοσύνη για την αδελφή της 23χρονης, καθώς ισχυρίζεται ότι πάσχει από νοητική υστέρηση και ΔΕΠΥ. Και η μητέρα ζήτησε το ίδιο κατά την απολογία της.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.