Ένα παράξενο εύρημα αναστάτωσε το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης το μεσημέρι της Τετάρτης (3/12), όταν κατά τη διάρκεια υδραυλικών εργασιών στο αποχετευτικό σύστημα του κτιρίου, συνεργείο εντόπισε εννέα πιστόλια φωτοβολίδων και κρότου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι συσκευές ήταν μη λειτουργικές, καθώς είχαν υποστεί έντονη φθορά από την παλαιότητα και τις συνθήκες στο σημείο όπου βρίσκονταν.
Η Ελληνική Αστυνομία διερευνά πλέον πώς τα αντικείμενα αυτά κατέληξαν στο δίκτυο αποχέτευσης, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η επίσημη διαδικασία καταγραφής και περαιτέρω διερεύνησης του περιστατικού.
- «Πιθανόν βαλτοί αυτοί που διακινούν τις φήμες»: Η θέση του γνωστού τραγουδιστή περί ασέλγειας
- Λιάγκας για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Δεν είναι ο Ρόκκος σίγουρα - Δεν θα παίξω την κολοκυθιά»
- Μιχάλης Κατρίνης: «Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - Πράξη αδικαιολόγητη και παράνομη»
- Αρπάχτηκαν Ουγγαρέζος - Ζαρίφη: «Νομίζεις ότι ό,τι λέμε αφορά εσένα - Πες μας αρχηγέ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.