Μενού
Εργοστάσιο στη Λαμία
Κατεστραμμένο εργοστάσιο στη Λαμία | EUROKINISSI / ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Από πρόθεση μπήκε, σύμφωνα με το πόρισμα των αξιωματικών Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, η φωτιά στο εργοστάσιο που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα στη Λαμία, την ώρα που ο ΕΦΕΤ ανέστειλε τη λειτουργία του.

Υπενθυμίζεται πως η φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο κατηγορείται πως ετοίμαζε τα σχολικά γεύματα που φέρεται να δηλητηρίασαν πλήθος παιδιών σε σχολεία της περιοχής, ξέσπασε την Κυριακή 19 Μαΐου.

Οι αξιωματικοί της Πυροσβεστικής έκριναν, σύμφωνα με το LamiaReport, πως μπήκε από πρόθεση και ήδη έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας για τα στοιχεία της έρευνας, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εργοστάσιο στη Λαμία
Εργοστάσιο στη Λαμία | Eurokinissi

 

Εργοστάσιο στη Λαμία
Εργοστάσιο στη Λαμία | Eurokinissi

 

Εργοστάσιο στη Λαμία
Εργοστάσιο στη Λαμία | Eurokinissi

Λαμία: Ο ΕΦΕΤ αναστέλλει τη λειτουργία του εργοστασίου

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο εργοστάσιο παραγωγής σχολικών γευμάτων στη Λαμία, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση της τροφικής δηλητηρίασης μαθητών στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «LiveNews» του MEGA, νεότερα στοιχεία έχουν προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πιο συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις και στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και σε παρακείμενες εγκαταστάσεις άλλων επιχειρήσεων.

Η αρχική έρευνα της Πυροσβεστικής, σύμφωνα πάντα με το MEGA, έδειξε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μπροστινή πλευρά ενός φορτηγού, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο κτίριο που έπιασε φωτιά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA