Ένα πρωτόγνωρο τροχαίο σημειώθηκε στη Λαμία το βράδυ της Παρασκευής (23/2), όταν τρακτέρ διάνυσε τρελή πορεία στο κέντρο της πόλης.
Όπως μεταφέρει το lamiareport.gr, το τρακτέρ κινήθηκε με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος της πλατείας Διάκου και αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει την πορεία του.
Εκείνος, ωστόσο, δεν συμμορφώθηκε με τη σύστασή τους και συνέχισε να κινείται.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του, το τρακτέρ έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα οχήματα, προκαλώντας τους υλικές ζημιές, και μετά «σφήνωσε» στο σημείο.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον οδηγό και πήραν τα κλειδιά του οχήματος. Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Τμήμα, ενώ στο σημείο έφτασε και η τροχαία για την καταγραφή των ζημιών.
Σημειώνεται πως στα οχήματα που έπεσε το τρακτέρ είχαν επιβαίνοντες, στο ένα, μάλιστα, βρισκόταν και ένα παιδί.
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Διάσημος ράπερ αποκαλύπτει: Έχει κοιμηθεί με πάνω από 12.000 γυναίκες - «Αντέχει» ακόμα χίλιες
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.