Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου φύτεψαν 57 δενδρύλλια ελιάς, όσα και τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Ο Δήμος Τυρνάβου, μετά από πρόταση του 1ου ΕΠΑΛ, παραχώρησε μια έκταση για να φυτευτούν 57 δενδρύλλια ελιάς. Την επίβλεψη τους θα έχει ο Τομέας Γεωπονίας, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
Το εγχείρημα συντόνισε η διευθύντρια Ελένη Νούλα ενώ μαθητές έφεραν τσάπες και αρίδα και ο Δήμος φτυάρια και βυτιοφόρο.
«Μια διαφορετική μέρα για το σχολείο, μέρα μνήμης αλλά και συμπαράστασης για όλους αυτούς που έμειναν πίσω και ζητούν δικαίωση», γράφει ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σακατζής και συμπληρώνει: «Το σχολείο είναι αξίες και ήθος. Είναι οι άνθρωποι του. Ναι το σχολείο είναι ωραίο».

- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Ντι Κάπριο με τη σύντροφο του, Βιτόρια Σερέτι
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.