Μενού
metro.jpg
Συρμός του μετρό. | ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Περιορισμένη είναι η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο του Μετρό σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Συγκεκριμένα, ο σταθμός «Πανεπιστήμιο» έκλεισε στις 9:00 το πρωί και ο σταθμός «Μοναστηράκι» στις 11:00. Ο σταθμός «Μοναστηράκι» θα ανοίξει στις 15:00 και θα κλείσει εκ νέου στις 18:00 μέχρι νεωτέρας. 

Οι συρμοί του Μετρό θα διέρχονται από το Πανεπιστήμιο και το Μοναστηράκι χωρίς να πραγματοποιούν επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. 

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια ΜΜΜ 

Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, υπάρχει πιθανότητα να ισχύσουν και αλλαγές σε δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, καθώς θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. 

Η Τροχαία έχει ανακοινώσει πως θα προχωρήσει σε ρυθμίσεις σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες συνθήκες, γεγονός που δεν αποκλείει να κλείσουν δρόμοι από τους οποίους διέρχονται στα μέσα δημόσιας μεταφοράς.

Οι Αρχές έχουν καλέσει τους οδηγούς να αποφύγουν, εάν είναι δυνατόν, την κίνηση και τη στάθμευση σε περιοχές του κέντρου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA